Auto rijden is al vrij prijzig en dan moet je ook nog wegenbelasting betalen en de verplichte autoverzekering afsluiten voordat je de weg op gaat. Dit kan een goed moment zijn om eens na te gaan wat jij kunt besparen. Je wil bijvoorbeeld de goedkoopste autoverzekering hebben, maar is dat ook altijd de beste? Als je niet alleen naar de prijzen gaat kijken wel. Er moet namelijk gekeken worden naar wat er bij jou past, wat heb je nodig?

  • WA dekking, gedeeltelijk casco of volledig casco dekking?
  • Hoe hoog is het eigen risico?
  • Welke voorwaarden stelt de maatschappij vast bij de betreffende verzekering?
  • Wat betaal je per maand, kwartaal of per jaar?

Als je dit dan gaat vergelijken met andere maatschappijen, dan kun je bekijken wat het beste bij jou past.  

Mogelijkheden FBTO autoverzekering

Je hebt je oog laten vallen op de FBTO autoverzekering, geen verkeerde keuze. Je bent hier namelijk in goede handen als je je auto wil verzekeren. Er zijn verschillende modules die je af kunt sluiten en met elkaar kunt combineren en die kun je ook per maand weer aanpassen als je dat wil. Een groot gemak is ook dat alles online geregeld kan worden. Zo wordt auto rijden toch nog een stuk goedkoper en wie weet ook wel leuker. Er kan namelijk altijd wel geld worden bespaard op een verzekering.